Sykealuelaskuri

Sykealuelaskurilla voit laskea optimaalisen ja sinulle sopivan sykealueen harjoitteluusi. Perustietoihin syötetään leposyke, maksimisyke sekä haluttu treenin taso. Laskin sisältää myös maksimisykelaskurin, joten jos et tiedä maksimisykettäsi, saat siitä arvion syöttämällä ikäsi. Löydät 1PLUS1:stä myös painoindeksilaskurin, saat sen auki klikkaamalla tästä. Tai oletko jo tutustunut painonpudostuslaskuriimme?

Harjoitusalueita on viisi erilaista, ja ne perustuvat harjoituksen intensiteettiin suhteessa maksimisykkeeseesi. Karvosen kaava on matemaattinen yhtälö, joka auttaa määrittämään sykealueet eri harjoitusalueille.

Liikunta vähentää riskiä sairastua sydän- ja verisuonitauteihin sekä diabetekseen, alentaa verenpainetta ja voi olla avuksi painonpudotusmatkalla.

Tavoiteltava sydämen harjoitusalue riippuu siitä, mitä haluat saavuttaa liikunnallasi. Jos valmistaudut maratoniin, tavoitteesi ovat eri sykealueilla kuin henkilöllä, joka on enemmän kiinnostunut painonpudotuksesta ja kalorien polttamisesta.

Huomaathan, että laskurin antamat arvot ovat viitteellisiä, vaikkakin ne on todettu melko hyvin paikkansa pitäviksi.

4.7 3 ääntä
Oliko tämä sisältö sinulle hyödyllistä?

Kommentoi tai keskustele aiheesta

Seuraa
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Voit kommentoida tätä aihetta sivun alareunassax