Kalorien kulutus liikuntamuodoissa

Tältä sivulta löydät, kuinka paljon energiaa kuluu erilaisissa liikuntamuodoissa. Selaa vaivattomasti eri aktiviteetteja ja löydä juuri sinulle sopiva tapa pitää huolta terveydestäsi. Olipa kiinnostuksesi sitten lenkkeilyssä, pyöräilyssä tai vaikkapa joogassa, taulukko auttaa sinua hahmottamaan energiankulutuksen eri liikuntamuodoissa. Aloita matkasi kohti aktiivisempaa elämäntapaa ja optimoi harjoittelusi tämän kätevän työkalun avulla!

Palvelussamme on myös suosittu kalorilaskuri, jonka avulla voit selvittää päivittäisen kaloritarpeesi. Laskurilla saat tietoa myös siihen, kuinka paljon energiaa saat nauttia päivässä, jotta paino putoaa halutun määrän. Jos olet kiinnostunut, kuinka paljon erilaiset ruoat sisältävät energiaa, vilkaise kaloritaulukkoamme!

Taulukon kalorimäärät ovat ymmärrettävästi suuntaa antavia, sillä ihmiset ja liikuntasuoritteet ovat yksilöllisiä. Taulukon arvot antavat kuitenkin hyvin viitteitä siitä, miten erilaiset liikuntamuodot kuluttavat energiaa toisiinsa verrattuna.

Keskustele aiheesta

Haluamme kuulla ajatuksesi! Voit keskustella tämän sivun aiheesta keskustelualueellamme. Haluamme parantaa palvelua jatkuvasti, joten kerrothan mielipiteesi tästä sivusta tai jätä parannusehdotus. Voit keskustella rekisteröitymättä tai luoda tunnuksen, jolloin käytössäsi on enemmän ominaisuuksia. Pääset keskusteluun klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Keskustelualue: Kalorien kulutus eri liikuntamuodoissa

Taulukon tietojen lähde: Harvard Health Publishing (HHP) / Harvard Medical School.