Auringon nousu- ja laskuajat

Tervetuloa tutustumaan aurinkotietoihin helposti ja vaivattomasti! Nettipalvelumme tarjoaa kävijöille mahdollisuuden tarkastella oman paikkakuntansa auringon nousu- ja laskuajankohtia sekä valoisan ajan kestoa. Oli kyse sitten aamulenkistä, valokuvaushetkestä tai ulkoilusta perheen kanssa, tieto siitä, milloin aurinko nousee ja laskee, sekä kuinka pitkään päivä on valoisa, on arvokasta ja voi auttaa suunnittelemaan päivän aktiviteetteja entistä paremmin.

Palvelumme käyttö on helppoa: syötä vain haluamasi paikkakunnan nimi hakukenttään, ja saat välittömästi tarkat tiedot auringon nousu- ja laskuajoista sekä valoisan ajan kestosta kyseisellä paikkakunnalla. Näin voit suunnitella päiväsi tehokkaasti ja hyödyntää jokaisen auringonvaloisen hetken parhaalla mahdollisella tavalla.

Syötä paikkakunta saadaksesi tiedot

Aurinkotietojen lisäksi palvelumme tarjoaa myös mahdollisuuden tarkastella historiatietoja, jolloin voit nähdä auringon nousu- ja laskuajat menneinä päivinä ja verrata niitä tuleviin päiviin. Tämä ominaisuus voi olla hyödyllinen esimerkiksi silloin, kun suunnittelet ulkoilua tai retkeä ja haluat tietää, milloin päivä on pidentymässä tai lyhenemässä.